گرده گل خواص بسیار متنوع و باورنکردنی دارد که در این مقاله اکثر آنها به همراهِ طریقهی صحیح مصرف و نگهداریِ گرده گل توضیح داده شده است. با چای مارکت همراه باشید.
یک کندو دارای سه قسمت لارو تخم، گرده گل و عسل طبیعی است. گرده گل در پاهای عقب زنبور عسل به داخل کندو حمل میشود و زنبورداران برای جمعآوری آن از وسیلهی چوبی یا پلاستیکی به نام تلهی گرده گیر استفاده میکنند.
این وسیله را که دارای سوراخهای زیادی است و یک زنبور عسل به سختی میتواند از آن عبور کند؛ جلوی سوراخ ورودی کندو میگذارند.
هنگام عبور زنبور عسل از سوراخ، آن گردهها از پاهای عقب وی جدا میشوند. زنبورداران گردهها را جمعآوری و در دستگاهی خاص فرآوری میکنند.
شکل گرده گل شبیه به سویا ولی از آن نمناکتر است. به این ماده نان زنبور عسل هم گفته میشود.
ویتامینها و پروتئین های این ماده از گوشت و گوشت ماهی نیز بیشتر است!
بنا به قولی، گرده گل حاوی 96 عنصر مفید و دارای ویتامینهای A ،B ،B3 ،E و انواع آنتیاکسیدانها است. میزان این ویتامینها بسته به گیاهان منشأ گرده گل میتوانند متفاوت باشند.
این ماده در عین حال که دارای انرژی زیاد است؛ مادهای با کالری کم محسوب میشود و از این نظر در زمینهی لاغری و چربی سوزی نیز بسیار مفید است و مورد مصرف قرار میگیرد.
اگر بخواهیم کمی دقیقتر توضیح دهیم این ماده دارای عناصر در پی آمده است:
این ماده برای درمان ورم پرستات، کم خونی، آلرژی، افسردگی، تقویت جسمی و بدنسازی، لاغری، تقویت حافظه، تقویت سلولهای مغزی، تقویت قدرت باروری و شیردهی خانمها و باروری آقایان، تقویت نیروی جنسی، تقویت استخوان و پوست، تقویت حافظه، تقویت کلیه و مثانه و برطرف کردن کمبود آهن، روی و مس بدن مفید است.
«کارتنوئید» ها (Carotenoid) یا همان رنگدانهها باعث بروز رنگهای مختلف در این ماده میشوند.
رنگِ گرده میتواند اطلاعات مفیدی در مورد منشأ گیاهی آن در اختیار شما قرار بدهد. برخی از این موارد عبارتند از:
درباره این سایت